Gateau Marcel

Sundere banankage med kanel og peanutbutter

img_7751Opskrift: (lille springform)
2 stk. bananer (meget modne)
3 stk. æg
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
1 dl. mandelmælk/mælk
1 tsk. kanel
1 tsk. peanutbutter
1 spsk. honning
100 g. mandelmel

“Glasur”:
2 spsk. peanutbutter
1/2 spsk. honning
evt. 2 tsk. rå kakaopulver

Fremgangsmåde:
1. Blend bananer, æg og mandelmælk/alm. mælk sammen.
2. Tilsæt herefter kanel, peanutbutter, vaniljepulver og bagepulver. Rør det hele godt sammen.
3. Tilsæt til sidst mandelmel og rør det hele godt sammen, så der ingen klumper er.
4. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
5. Smør en lille springform eller anden form med lidt kokosolie, så undgår du, at kagen hænger fast på siderne.
6. Bag kagen i midten af ovnen i omkring 35-40 min. Hold øje med den undervejs. Når du kan stikke en strikkepind, tandstik, andet langt og tyndt ned i kagen og den kommer ud ren, så er kagen færdig.
7. Tag kagen ud af ovnen og sæt den til afkøling.
8. Rør din glasur sammen.
9. Smør din kage med glasur, når kagen er tør.
10. Pynt evt. med frisk frugt, chokolade eller nyd den som den er – den er nemlig rigtig god uden noget også!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gateau Marcel