Wok med kyllingekødboller

Sunde granola-clusters med kanel

22343807_10213843152054629_215759346_o

Opskrift:

Tørre ingredienser:
5 dl. grovvalsede havregryn
2 dl. finvalsede havregryn
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
2 dl. blandede hakkede nødder

Våd blanding:
1 banan
3 spsk kokosolie
3 spks honning
1 dl. finvalsede havregryn
4 tsk kanel
1 æggehvide

Tilføj efter:
evt. 1 dl. kokosflager
Hakket chokolade
Tørret frugt

Fremgangsmåde:
1. Start med at blande de tørre ingredienser.
2. Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
3. Lav nu din våde blanding. Bland alle ingredienserne i en skål og blend det hele godt sammen enten i en blender eller med en stavblender.
4. Bland den våde blandingn sammen med de tørre ingredienser. Rør det hele godt sammen.
5. Fordel din blanding ud i en dyb bradepande.
6. Bag først dine granola-clusters i 20 min. Tag herefter bagepladen ud og vend det hele godt rundt.
7. Bag i yderligere 15 min, men hvor du vender granolaen hvert 5. minut.
8. Lad din granola afkøle inden den hældes i en lufttæt beholder.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wok med kyllingekødboller