Thai-inspireret wokret

Danerolles croissanter med den bedste hønsesalat

image6

Sponsoreret af Danerolles

Da vi første gang fortalte venner og familie, at vi skulle lave det her samarbejde med Danerolles, var deres første kommentar: “Er det ikke de croissanter man POPPER?” og “hey, det er det der, hvor dejen hopper ud!” Og ja, det er lige hvad det er! Danerolles er faktisk et hollandsk firma, som sælger friske dejprodukter, hvor kendetegnet er, at man “popper” dejen ud – som i sig selv, faktisk er rimelig sjovt – selv for halvvoksne som os ;-). Og vi E-L-S-K-E-R croissanter….  Både helt natural men også med lækkert fyld – hvis der er croissanter på morgenbordet, så er det altid vores go-to! Og duften.. Alle ved, at der ikke er noget, som slår duften af hjemmebag? og duften af nybagte croissanter, det er altså ikke en man oplever tit, da det faktisk er riiimelig kompliceret og en længere proces at lave hjemmebagte croissanter.

Derfor er Danerolles produkter helt perfekte, hvis man, ligesom os, elsker duften og smagen af nemt hjemmebag. På nuværende tidspunkt kan man i Danmark kun få to varianter – Croissants Classic og Petits Pains White, men heldigvis er mulighederne med disse nærmest uendelige. Croissants Classic forhandles i Bilka, Daglig Brugsen, Fakta, Føtex, Netto, Meny, Min Købmand, Spar og Superbrugsen og Petits Pains White forhandles i Bilka, Fakta, Føtex, Netto og Rema1000 og du finder dem i køledisken. Det vil sige, at der ingen undskyldning er, for ikke at få fat i dem 😉

image7Dejen “poppes” som sagt ud ved at dreje dåsen og så får man en klump dej, som faktisk ligner en oprullet snegl. Denne skal rulles ud, hvor der i dejen allerede er skåret skærelinjer til 6 stk – nemmere bliver det faktisk ikke. Vi har prøvet kræfter med deres croissanter, som blot skal bages ved 180 grader varmluft i 15 min og vupti, så er der friske croissanter!

image8image5

Når vi holder tapasaften eller stor brunch med venner og familie, så kan man altid finde croissanter på bordet. Så fylder vi dem altid med lækkert fyld i form af hønsesalat, rejesalat, krabbesalat eller noget helt fjerde – og hvis vi skal være ærlige, så er det ALTID dem, som bliver spist først. Der er nemlig et eller andet helt vildt hyggeligt over at spise sådan en snasket croissant, hvor fyldet nærmest sidder i halvdelen af ansigtet efter en enkelt bid.

Derfor var det oplagt for os, at skulle dele en helt fantastisk opskrift på et lækkert indslag til tapasbordet, nem frokost eller en lækker forret – croissanter med den bedste hønsesalat.

Opskrift: (6 stk.)
En dåse Danerolles Croissants Classic

Hønsesalat:
3 stk. kyllingebryst
1 tsk. karry
salt/peber
2 stænger forårsløg
100 g. ananas i tern
30 g. soltørrede tomater
200 g. cremefraiche
1 spsk. mayonaise (kan undlades)
evt. persille og/eller bacon

Fremgangsmåde:
1. “Pop” din dej ud til dine croissanter.
2. Skær dejen ud efter det omrids, som allerede er skåret i dejen.
3. Rul dine croissanter op fra den brede ende.
4. Placer dem på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med sammenpisket æg.
5. Bag dem ved 180 grader varmluft i cirka 15 min.
6. Lav din hønsesalat.
7. Kog kyllingebryst og skær i små tern. Lad det afkøle.
5. Hak forårsløg, soltørrede tomater og ananas fint, og dræn det godt.
6. Rør nu dressingen med cremefraiche, mayonaise, salt, peber og karry.
7. Vend nu kyllingen og de hakkede grøntsager i dressingen og lad den gerne trække i køleskabet, hvis tiden er til det.
8. Skær dine croissanter op på midten. Skær dem 3/4 del igennem.
9. Fordel 1-2 spsk. hønsesalat i hver croissant
10. Steg eventuelt lidt bacon og hak lidt persille til pynt.

image1

 

   

2 kommentarer

  • Maria

    Er der også ærter i den på billedet? Eller er det mine øjne, der snyder? 😉
    De ser SÅ lækre ud!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Thai-inspireret wokret