Cremet jordskokkesuppe

Bananis med chokolade-chiagrød

23659856_10214143115353524_1614896479_o

Den her kombination er du bare nødt til at prøve!! Det smager sååå syndigt og virkelig så sindsygt godt, at jeg har haft lavet det hver dag den seneste uge. Det er en perfekt eftermiddagssnack eller som en sundere dessert efter aftensmad. Eller ja, som morgenmad! Kombinationen af chokolade og banan går man i hvert fald aldrig galt i byen med! Det er en kombination af bananis og chokoladechiagrød, hvor der imellem lagene er kakaonibs og på toppen nogle blandede nødder. Mums siger jeg bare!

Opskrift (2 glas):
2 dl. mandelmælk eller alm. mælk
3 spsk. chiafrø
1 spsk. rå kakaopulver
1 tsk. honning eller anden sødning

2 frosne bananer, skåret i mindre skiver
2 dl. mandelmælk eller alm. mælk (mandelmælk gør isen mere cremet)

Ekstra:
Kakaonibs
Nødder
Hampefrø

Fremgangsmåde:
1. Desserten skal laves dagen før, da bananerne skal være frosne og chiagrøden skal have lov til at stå i køleskabet i minimum 4-5 timer.
2. Bland mandelmælk, chiafrø, kakaopulver og honning sammen i en lille skål. Rør det godt sammen og sæt det i køleskabet.
3. Når det er blevet en tyk grød, så er den færdig.
4. Lav din bananis ved at blende dine frosne bananskiver sammen med mandelmælk. Det er super nemt, hvis du har en stavblender. Bare blend det godt sammen, indtil du har en ensartet konsistens, som ligner is.
5. Bland skiftevis chokolade-chiagrød og bananis i et glas. Put evt. kakaonibs, nødder etc. mellem lagene, så du får lidt sprødt.
6. Server med det samme.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet jordskokkesuppe