Norske klejner

Frisk hønsesalat med ananas og serranoskinke

24879291_10214294011245827_983324071_o

Hønsesalat kan findes i mange afskygninger, noge med champignon, nogle med asparges osv. men denne her er dejlig frisk, da den blandt andet indeholder ananas og frisk forårsløg. Den passer sindsygt godt på et stykke groft ristet brød som på billedet. Den ville helt sikkert også gøre sig godt i en nybagt croissant 😉

Opskrift (2 personer):
150 g. kogt eller stegt kylling skåret i små tern
50 g. ananas skåret i tern
en håndfuld hakket forårsløg
evt. lidt stegt bacon eller stegt serranoskinke skåret i små tern

Dressing:
75 g. mayonaise
75 g. creme fraiche
Salt/peber

Pynt:
Sprødstegt serranoskinke

Fremgangsmåde:
1. Bland dressingen sammen.
2. Skær kylling i tern, ananas i tern og hak forårsløg. Steg evt. lidt bacon eller lidt serranoskinke og skær det i små stykker.
3. Bland det sammen med dressingen og smag til med salt og peber.
4. Hvis du vil servere sprødstegt serranoskinke til, så fordel skiver af serranoskinke på en bageplade med bagepapir. Pensl skiverne med lidt olie.
5. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 8-10 min. Hold øje med dem.
6. Server din hønsesalat med det sprødstegte serranoskinke, evt. på et stykke ristet brød.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Norske klejner