Krydrede juleboller med appelsin og chokolade

Franskbrød med birkes

image2Opskrift 1 lille franskbrød (2 personer):

25 g. gær
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
4 dl. lunkent mælk
ca. 500 g. hvedemel

Fremgangsmåde:
1. Oplæs gæren i den lune mælk og tilsæt salt og sukker.
2. Rør hvedemel i lidt af gangen til dejen slipper skålen, men ikke er for tør.
3. Smør en franskbrødsform med lidt smør, og læg dejen i formen.
4. Lad den hæve 1,5 time tildækket og gerne lunt.
5. Pensel med æg og drys med birkes.
6. Bages i ovnen ved 200 grader almindelig ovn i ca. 25 minutter. (Hvis brøddet bliver for mørkt under bagning, kan du med fordel dække det til med staniol).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede juleboller med appelsin og chokolade