Cremet spaghetti med kylling, soltørrede tomater og champignon

Danerolles croissanter med banan og chokolade

25520661_10214398781225011_454739627_o

25530589_10214398781305013_1674274232_oAnnonce for Danerolles/

Det er ikke første gang vi skriver om disse lækre produkter fra Danerolles og det er med god grund, fordi vi er simpelthen helt vilde med dem! Der er ikke noget bedre end nybagt brød – jo jo, man kan da få et rimelig godt valg af bake-off i de fleste supermarkeder efter hånden og bageren, ja den kan man heller ikke komme udenom. MEN det der deler vandene for os, er DUFTEN af nybagt brød. Den kan man altså ikke købe nogle steder 😉 En perfekt weekend for os er, at kunne slappe af ovenpå en travl uge og når den starter med nybagt brød, så kan den altså kun blive god.

Denne gang ville vi lave noget andet end de traditionelle croissanter, men stadig noget, som bare ville gøre sig godt på morgenbordet – og så kom vi til at tænke på den helt perfekte kombination efter vores hoved – 1. nybagt croissant, 2. bananer og 3. CHOKOLADE. Denne kombi kan da ikke være andet end god, har vi ikke ret!

25551523_10214398781345014_1727435693_o

Vi kan egentlig godt forstå, at folk tyr til de lette løsninger i weekenderne. Man har haft en travl uge med arbejde, skole, børn måske? (Så langt er vi alligevel ikke nået endnu ;-)) og man vil gerne gøre det nemt for en selv, så man bare kan nyde weekenden. Vi kender det alle – så tager man lige den dovne løsning og det er der slet intet i vejen med! Meeeen det er nu lækkert, når man kan sige, at det næsten er hjemmebagt og selv lige kan hive sådan en plade friskbagte croissanter ud af ovnen, så er weekenden altså ligesom i gang.

Derfor vil vi anbefale, at du skal prøve at give dig i kast med disse lækre HJEMMEBAGTE 😉 – croissanter med fyld af banan og chokolade. Vi har serveret dem en del gange hjemme hos os og de hitter hver gang. Især her i vinterkulden, når man bare gerne vil ligge under dynen hele dagen og se julefilm. Vi er sikre på, at de vil imponere din mand, kæreste eller dine børn!

Og det kan faktisk ikke blive nemmere, fordi de er lavet med Danerolles produkter, som er så smart, fordi du får en frisk dej, som bare er klar til at blive lavet til lækre sager. På nuværende tidspunkt kan man i Danmark kun få to varianter – Croissants Classic og Petits Pains White, men heldigvis er mulighederne med disse nærmest uendelige. Croissants Classic forhandles i Bilka, Daglig Brugsen, Fakta, Føtex, Netto, Meny, Min Købmand, Spar og Superbrugsen og Petits Pains White forhandles i Bilka, Fakta, Føtex, Netto og Rema1000 og du finder dem i køledisken.

image7

Når man “popper” dejen ud, så ser den ud som på ovenstående billede. Som sagt – nemt og lige til at gå i gang med! Og her får du opskriften på lækre croissanter med fyld af banan og chokolade, som alle vil elske!

25530594_10214398780945004_1197705558_o

Det skal du bruge:
1 pakke Danerolles croissanter
1 banan
1/2 plade chokolade (eller nutella)
Evt. hakkede hasselnødder eller mandler

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Start med at “poppe” dejen ud.
2. Når du ruller dejen ud, så er der indridset formen til 6 croissanter. Skil dejen fra hinanden.
3. Skær banan halvt over og del herefter den i 6 stykker.
4. Fordel et stykke banan og en halv række chokolade i den brede ende af hvert stykke dej.
5. Rul din dej rundt om banan og chokolade og rul den stramt sammen, som hvis du rullede et pølsehorn sammen.
6. Placer dine croissanter på en bageplade beklædt med bagepapir.
7. Pensl dem med et sammenpisket æg og drys evt. med hakkede hasselnødder eller mandler. Du kan sagtens springe dette over, hvis det skal være ekstra nemt.
8. Bag dine croissanter i ovnen i 12-15 min.
9. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle en smule, inden de serveres lune, så chokoladen stadigvæk er flydende.

25577094_10214398781105008_2136035794_o25520886_10214398781145009_1273585658_o25520729_10214398780985005_1528011719_o

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet spaghetti med kylling, soltørrede tomater og champignon