Pasta med spinat og sprødstegt laks

Hindbærsnitter

 

image1Opskrift (ca. 10 stk):

220 g. smør
365  g. hvedemel
140 g. flormelis
2 spsk. vaniljesukker
1 æg

Fyld:
2 dl. hindbærmarmelade

Glasur:
200 g. flormelis
1,5 spsk. vand
Krymmel eller frysetørret hindbær

Fremgangsmåde:
1. Opvej mel i en skål og smuldrér smør i.
2. Tilsæt nu flormelis og vaniljesukker og tilsidst æg.
3. Stil dejen i køleskabet i en time, eller i fryseren i 25 minutter.
4. Del dejen i to portioner. Rul hver ud til cirka 20×35 cm og placer på en bageplade med bagepapir.
5. Bag de to plader i 20-25 minutter ved 175 grader.
6. Når de er bagt afkøles de og herefter smøres hindbærmarmelade på den ene plade. Læg nu den anden plade ovenpå.
7. Rør glasuren sammen af vand og flormelis. Smør glasuren på toppen og drys med krymmel.
8. Skær nu kagerne i passende størrelser og lad glasuren størkne inden servering.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med spinat og sprødstegt laks