Persille pesto

Durum flutés

image4

Disse durumflutés er fantastiske på tapasbordet og perfekt til diverse salami, pesto og tapanader 😉

Opskrift:
5 dl. lunkent vand
50 g. gær
1 spsk. sukker
3 spsk. olie
1,5 tsk. salt
ca. 400 g. durummel
ca. 300 g. hvedemel

 

Fremgangsmåde:
1. Opløs gæren i vandet og tilsæt sukker, olie og salt.
2. Rør mel i lidt efter lidt, og ælt dejen til den er smidig og ikke for tør.
3. Lad dejen hæve i 40 minutter et lunt sted.
4. Form cirka 4 flutes alt efter størrelse, og lad dem hæve yderligere 20 minutter – mens ovnen varmes op.
5. Bag flutésene ved 250 grader varmluft i cirka 12-14 minutter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Persille pesto