Lakselasagne med spinat

Sundere banankage med karamel og chokolade (glutenfri og uden raffineret sukker)

28959319_10215070727943259_428186652905570304_oOpskrift: (Mål på form: 13 x 23 cm)
Bund:
1,5 stk. moden banan
3 stk. æg
1 tsk. bagepulver
1 dl. mandelmel
1 spsk. kakao (kan udelades)

Karamel:
10 stk. dadler
2 spsk. peanutbutter eller mandelsmør
1 spsk. kokosolie

Chokoladelag:
80 g. 70% chokolade eller SUKKERFRI CHOKOLADE
2
 spsk. kokosolie

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Blend banan, æg, bagepulver, mandelmel og kakao sammen til en kagedej.
3. Beklæd en form med bagepapir eller smør den med kokosolie. Hæld dejen i. Bag bunden i cirka 15-18 min. Tag bunden ud af ovnen og lad den køle ned.
4. Lav karamellen. Blend udstenede dadler, peanutbutter og kokosolie sammen (gør det evt. i en minihakker eller foodprocessor. )
5. Smør karamellen ovenpå kagebunden.
6. I en lille gryde smeltes kokosolie. Hak chokolade og tilsæt den til den varme kokosolie. Lad det hele smelte sammen til en ensartet masse.
7. Fordel chokoladeblandingen ovenpå kagen, som det sidste lag.
8. Sæt kagen i køleskabet indtil chokoladen har sat sig. Tag kagen op af formen og skær den ud i ønskede stykker.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lakselasagne med spinat