Raw cake med peanutbutter og chokolade (glutenfri)

Sund urtesuppe

image1

Opskrift (4 personer):
3 store fed hvidløg
3 stk. løg
1,5 tsk. karry
400 g. persillerod
250 g. pastinak
360 g. gulerødder
350 g. hvidkål
2 dåser hakkede tomater
1 tsk. grøntsagsboullion
9 dl. vand
0,5-1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1 tsk. citronsaft
2 spsk. ketchup
1-2 spsk. honning
1 tsk. chilisauce

Fremgangsmåde:
1. Hak hvidløg og løg og svits det i en gryde med lidt olie og karry.
2. Skræld og hak persillerod, pastinak, gulerødder og hvidkål i tern. Svits det i et par minutter.
3. Tilsæt hakkede tomater, vand og boullionterning – lad det simre i 5 minutter.
4. Tilsæt salt, peber, citronsaft, ketchup, honning og chilisauce.
5. Lad det simre yderligere i 25 minutter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw cake med peanutbutter og chokolade (glutenfri)