Den bedste jordbærtærte med mazarinbund og kransekage

Hjemmelavet æggesalat – perfekt til påskebordet

img_2187

Den lækreste æggesalat, som gør sig perfekt på påskebordet! Hjemmelavet æggesalat smager altså bare meget bedre end den færdige man køber ved købmanden. Her har vi serveret æggesalaten i vores helt fantastiske hjemmebagte boller, som du finder opskriften på HER. 

Opskrift (3-4 personer):
4 stk. hårdkogte æg
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. creme fraiche
1 tsk. karry
1 tsk. flormelis, honning, kokossukker eller alm. sukker
salt/peber
1/2 tsk. sød sennep
1/2 stk. løg (kan udelades)
En håndfuld frisk purløg

Fremgangsmåde:
1. Kog vand. Kom æggene i og lag dem koge 10-12 min, så de bliver hårdkogte.
2. Rør dressingen sammen. Bland mayonnaise, creme fraiche, sennep, karry, flormelis og salt/peber sammen.
3. Hak løg og purløg fint. Bland det i dressingen.
4. Pil æg og hak dem fint.
5. Bland æggene i dressingen.

   

2 kommentarer

  • Johanna

    Hej 🙂
    Hvor længe kan det mon holde sig i køleskab?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Johanna

      Hvis den er pakket ned i en lufttæt beholder, så kan den godt holde sig et par dage 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste jordbærtærte med mazarinbund og kransekage