Bagt peberfrugt med mexifyld

Perlespelt og kyllingespyd

image2

Opskrift (2 personer):
2 kyllingebryst
Olie
Karry, paprika, salt, peber, chilisauce, spidskommen, honning og citronsaft
30 g. soltørrede tomater
100 g. perlespelt
1 spsk. pesto
1/2 hakket rød peber
1/2 bundt hakket persille

Fremgangsmåde:
1. Kog perspelt.
2. Skær kyllingebryst i grovetern og opvarm en pande med olie.
3. Steg kylling og tilsæt alle krydderier (mængde efter smag).
4. Put nu kyllingeternene på spyd sammen med soltørrede tomater.
5. Bland det kogte perlespelt med pesto. Hak persille og peberfrugt fint og tilsæt det i blandingen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt peberfrugt med mexifyld