One pot thaisuppe med kylling og nudler

Pasta med spicy tomatsauce og sprødstegt pepperoni

image1

Opskrift (2 personer):

350 g. pasta
390 g. hakkede tomater på dåse
2 fed hvidløg
1 løg
1/2 grøntsagsboullion
1 dl. hvidvin
1 spsk. sukker
2 tsk. paprika
1 tsk. chiliflager
1 spsk. ketchup
Salt/peber
Chilisauce, habanero, tabasco efter smag
150 g. pepperoni
Evt. frisk basilikum til toppen

Fremgangsmåde:
1. Kog pasta efter anvisning på pakken.
2. Hvidløg og løg hakkes fint, og svitses i lidt olie i en gryde
3. Hvidvin og boullionterning tilsættes, og det simrer til alkohollen er fordampet.
4. Tilsæt nu en dåse hakkede tomater, sukker, paprika, chiliflager, ketchup, salt, peber og chilisauce.
5. Lad det simre yderligere.
6. Skær pepperoni i tynde strimler og steg det på en pande til det er sprødt.
7. Server straks når pastaen er færdig, og drys evt. med frisk basilikum på toppen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One pot thaisuppe med kylling og nudler