Nem tærte - med broccoli og bacon

Dadelkaramel – lavet på 2 ingredienser

p1000236

Dadelkaramel er nok en af vores yndlings, når det gælder sundere alternativer! Vi bruger det i så mange af vores opskrifter og det virkelig nemt at lave.

Opskrift (ca 3 dl):
250 g. dadler, udstenede (dem man kan få i papæsker – de er som regel ved grøntafdelingen i supermarkedet)
4 spsk. varmt vand

Fremgangsmåde:
1. Start med at fjerne sten fra alle dadlerne.
2. Put dadlerne op i en foodprocessor, minihakker eller i en skål, hvis du bruger en stavblender.
3. Hæld varmt vand ned til dadlerne og blend så indtil du får en ensartet masse.

Tip: Hvis det skal være saltkaramel, så tilsæt lidt pink himalaya salt. Det smager også sindsygt godt!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nem tærte - med broccoli og bacon