Kanelbrød

Tomatsalat med frisk persille

Du skal bruge:
Store tomater
Frisk mozzarellaost
Rødløg
En god olivenolie
Salt
Frisk persille

Fremgangsmåde:
1. Skær tomater og mozzarella i skiver.
2. Læg det skiftevis på et fad eller en tallerken.
3. Hak persille groft. Bland det sammen med 3-4 spsk. olivenolie.
4. Skræl rødløg og skær i tynde ringe.
5. Fordel løg ovenpå tomater og mozzarellaost.
6. Fordel din “persilleolie” oven på.
7. Drys godt med salt og groftkværnet peber.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelbrød