Nem sommerkage: Nøddemarengs med mascarponecreme og bær

Cremet pasta i svampesauce

Opskrift (4 portioner):

2 små løg
4-5 fed hvidløg
350 g champingion
250 ml madlavningsfløde
Salt og peber
500 g kyllingebryst
1/2 bundt persille
1/2 hønseboullion opløst i 1/2 dl kogende vand
500 g frisk pasta

Evt. parmasan

Fremgangsmåde:

  1. Bring vand i kog til pasta.
  2. Skær løg i tern, samt hvidløg og champingion i tynde skiver. Skær kylling i skiver.
  3. Opvarm en gryde med lidt olie, og steg champignon til de svinder ind.
  4. Tag dem op i en skål og hæld væsken fra dem i et krus.
  5. Opvarm lidt mere olie i gryden og steg herefter løg og hvidløg.
  6. Kog 1/2 dl vand, og tilsæt en halv boullionterning. (Kan være at det kun skal være 1/2 dl, det varierer meget hvor meget væske champignonnerne afgiver).
  7. Når løgene er bløde, tilsættes kylling og det steges.
  8. Lad det simre lidt, og tilsæt så vandet fra champignonerne og boullionvandet.
  9. Tilsæt nu champingion og madlavningsfløde.
  10. Kog nu pastaen (følg anvisningen på pakken).
  11. Hak persille og tilsæt i saucen. Smag til med salt, peber og revet parmasan.
  12. Når pastaen er kogt, røres det i saucen.
  13. Anret på tallerkner med parmasan og evt. lidt ekstra persille.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem sommerkage: Nøddemarengs med mascarponecreme og bær