Pastaret med tigerrejer i flødesauce

Grov tærte med kylling, bacon og porrer

Opskrift:

Tærtebund:
100 g. fuldkornsmel
100 g. hvedemel
100 g. smør
0,5 tsk. salt
1-2 spsk. vand

Fyld:
200 g. kylling
100 g. bacon
1 porrer
1/2 rød peberfrugt
3 spsk. creme fraiche
2,5 dl. madlavningfløde
Salt og peber

Persille til pynt

Fremgangsmåde:
1. Ovnen tændes på 200 grader varmluft. Først laves tærtedejen, hvor mel og salt blandes i en skål. Herefter tilsættes koldt smør i klatter og vand. Det æltes til en dejklump og sættes på frys.
2. Kylling skæres i strimler og steges på en pande sammen med bacontern.
4. Herefter skæres porrer i tynde skriver og peberfrugt i strimler. Dette tilsættes på panden når kyllingen og baconen er stegt. Tilsæt salt og peber.
5. Dejen tages ud af fryseren (den skal ikke være frossen, men bare kold), og rulles ud i en cirkel. Dejen lægges i en smurt tærteform og bages ved 200 grader i 12 minutter.
6. Når bunden er bagt fyldes tærten med grøntsagerne. Herefter røres madlavningsfløde, lidt salt og cremefraiche sammen i en skål og hældes over grøntsagerne.
7. Tærten bages yderligere i ovnen i cirka 25 minutter ved 200 grader.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastaret med tigerrejer i flødesauce