Lækre hverdagsopskrifter

5 Opskrifter med græskar

Her får du 5 nemme og lækre opskrifter med græskar. Vi elsker hokkaidogræskar og de er i sæson lige nu. De kan bruges på så mange forskellige måder og kan bruges både til aftensmad, men også i søde sager. Vi har eksempelvis bagt den lækreste græskarkage, som er blevet en af vores nye yndlings efterårskager.

opskrifter med græskar

Opskrifter med græskar

græskarroulade

Græskarroulade 

Den her vil vi næsten garantere for, at du aldrig har prøvet før. En simpel græskarroulade fyldt med cremet fyld lavet på mascarpone og fløde. En hurtig og nem kage. Du finder opskriften her.

Risotto med græskar og svampe

Risotto med græskar 

Risotto er en af vores favoritter. Man kan nemlig lave en super lækker ret med meget få ingredienser. En super cremet aftensmad, som er toppet med smørstegte svampe. Find opskriften her.

græskarkage

Græskarkage med creme og chokolade

Den ultimative græskarkage. Intet mindre! Alle vi har serveret den her for har været helt vilde. Det er den perfekte kombination af krydderier, den fløjlsbløde creme og chokoladeganache på toppen. Hop ind og hent opskriften her.

græskarbradepandekage

Bradepandekage med græskar

En simpel bradepandekage med græskar og flødeostecreme på toppen. Hvis du er pjattet med gulerodskage, så er denne helt sikkert også noget for dig. Find opskriften her.

Hokkaidosuppe med flødeost 

Hokkaidosuppe 

En klassiker, græskarsuppe. Du kan servere den med ristede græskarkerner, sprød bacon og lidt frisk persille på toppen. Du finder opskriften her.

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag