Bagt bulgur med grøntsager og kylling

Antal personer: 2

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Hak løg, hvidløg og chili.
2. Kom lidt olie i et ildfast fad, og læg herefter løg, hvidløg og chili på.
3. Drys nu bulgur over. Skær champingion og rødpeber i skiver og læg ovenpå.
4. Kog vand i en elkedel og opløs en boullionterning heri.
5. Hæld væsken i fadet. Skær nu kyllingen i passende stykker (jeg delte et stort bryst i 4 stk).
6. Læg kyllingen ovenpå grøntsagerne og krydér med salt og peber.
7. Dæk fadet til med sølvpapir og bag det i ovnen i 25-30 minutter.
8. Når tiden er gået røres der lidt rundt i fadet med en ske og der tilsættes madlavningsfløde. Sølvpapiret fjernes, og herefter skal det stege videre i ovnen i cirka 10-15 minutter.
9. Når retten er færdig fadet med fordel toppes med parmasanost, persille og limesaft.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort