Bagt rødbede med fetacreme

Antal: 10 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skræl rødbederne og skær dem i stykker af 3 cm.
2. I en pose blandes olie og salt, hvorefter rødbedestykkerne vendes heri.
3. En bradepande beklædes med bagepapir, og rødbedestykkerne stilles herpå og bages ved 200 grader varmluft i 45-55 minutter.
4. Lad dem afkøle.
5. Blend persille, dild, hvidløg og olie sammen. Når den er blendet tilsættes feta og der blendes yderligere - men pas på, hvis den blendes for langtid bliver fetaen for tynd.
6. Put nu fetacremen i en sprøjtepose eller almindelig pose og klip et hul i enden. Sprøjt en lille klat på hver rødbedestump og pynt med en krydderurt på toppen.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort