Big Mac burger med Big Mac dressing

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Smør smeltes over lav varme. Herefter tilsættes vand og natural yoghurt og det hele røres godt sammen.
2. Hele blandingen hældes over i en skål eller over i din røremaskine. Det må max have en temperatur på 37 grader (lillefingervarmt), ellers dør gæren.
3. Gær tilsættes og det hele røres godt sammen.
4. Sukker, æg og salt tilsættes.
5. Melet kommes i lidt efter lidt og æltes godt sammen. Det er nemmest i en røremaskine. Dejen kan godt virke for våd, men lad dejen køre i røremaskinen ved fuld hastighed i cirka 5-7 min, indtil dejen slipper kanterne, så er den færdig.
6. I stedet for at lade dejen hæve med det samme, så formes den i stedet for til 6 burgerboller. Placeres på en bageplade beklædt med bagepapir.
7. Lad nu bollerne hæve i 2 timer under et viskestykke.
8. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
9. Pensl bollerne med et sammenpisket æg og drys med sesamfrø.
10. Bag bollerne i cirka 12-15 min.
11. Rør din dressing sammen. Smag til med salt og peber.
12. Steg dine bøffer og saml dine burgere.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort