Bløde tacos med mexifyld og frisk topping

Antal: 8 små stk. 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1.  Hvedemel og salt blandes i en skål.
2. Smør smuldres i og det æltes med fingrene.
3. Vandet tilsættes og det æltes yderligere indtil du har en smidig dej.
4. Dejen hviler 15 min.
5. En tør pande opvarmes på komfuret (middelhøj varme).
6. Derefter deles dejen i 8 lige store stykker og de rulles ud, indtil de er så tynde som de næsten kan blive. 
7. Pandekagerne bages kort på den tørre pande på begge sider.
8. Placeres på en tallerken overdækket med et fugtigt viskestykke. På den måde undgår du, at de bliver tørre.
9. Fyld dem med lige præcis det du vil - det er kun fantasien der sætter grænser.  

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort