Blomkålspølsehorn

Antal: 10 stk. 


Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start ovnen på 180 grader varmluft. Riv eller hak gulerødder og blomkål meget fint. Vi brugte en minihakker.
2. Hæld det over i en skål og bland det med salt, æg og bagepulver.
3. Blend nu havregryn til mel og tilsæt det og hørfrø i skålen. Lad din dej stå og trække i 15 min, så hørfrø og havregryn kan suge noget af væsken. Hvis dejen stadig er meget våd, tilsæt da lidt ekstra havregryn. 
4. Gør nu en bageplade beklædt med bagepapir klar. Put ”dej” rundt om pølserne og placer dem med et stykke mellemrum. Drys evt. med lidt sesamfrø og/eller hørfrø på toppen.
5. Bag dem i cirka 25 minutter.
6. Lad dem afkøle på en rist, så bunden ikke bliver blød. Server evt. med ketchup.

{{ count }} kommentarer

  • Hej Anja

    Vi blender dem i en minihakker eller foodprocessor :)

    Mummum
  • Hvad blender du havregryn med? Hvilket apparat? 🙈😊

    Anja
  • Det er helt normalt. Hvis du synes det er for bløde, kan du blot tilsætte mere havregryn ;-)

    Mummum
  • Jeg har lige prøvet at lave dem. Mine pølsehorn er bare blevet dejlig sprøde uden på, men er bløde inden i. Er det meningen eller har jeg lavede noget forkert?

    Josephine
  • Hej Luise

    Vi har ikke prøvet at udskifte hørfrø, så vi ved det faktisk ikke. Evt. kan man måske erstatte med chiafrø, da de også suger ligesom hørfrø :)

    Hej Sidse
    De kan godt fryses ja :)

    Mummum

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort