Blomkålspølsehorn

Antal: 10 stk. 


Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start ovnen på 180 grader varmluft. Riv eller hak gulerødder og blomkål meget fint. Vi brugte en minihakker.
2. Hæld det over i en skål og bland det med salt, æg og bagepulver.
3. Blend nu havregryn til mel og tilsæt det og hørfrø i skålen. Lad din dej stå og trække i 15 min, så hørfrø og havregryn kan suge noget af væsken. Hvis dejen stadig er meget våd, tilsæt da lidt ekstra havregryn. 
4. Gør nu en bageplade beklædt med bagepapir klar. Put ”dej” rundt om pølserne og placer dem med et stykke mellemrum. Drys evt. med lidt sesamfrø og/eller hørfrø på toppen.
5. Bag dem i cirka 25 minutter.
6. Lad dem afkøle på en rist, så bunden ikke bliver blød. Server evt. med ketchup.

{{ count }} kommentarer

  • Hej Luise

    Vi har ikke prøvet at udskifte hørfrø, så vi ved det faktisk ikke. Evt. kan man måske erstatte med chiafrø, da de også suger ligesom hørfrø :)

    Hej Sidse
    De kan godt fryses ja :)

    Mummum
  • Kan de mon fryses ?

    Sidse
  • Kan man udskifte hørfrø med andet? Eller undvære det?

    Luise
  • Hej Mia!

    Da æg har forskellig størrelse, så har du sandsynligvis brugt nogle æg, som var større end dem vi brugte. Du gjorde det rigtige og tilsatte lidt ekstra havregryn! Dejligt at høre, at de var gode :)

    Mummum
  • Jeg synes, at min dej blev meget våd? Er det meningen, eller er det mig der har gjort noget forkert? Jeg endte med at tilsætte lidt mere havregryn, og de smagte dejligt!

    Mia

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort