Chokolade islagkage - Triple Chocolate

Antal personer: 8-10
Springform Ø22 cm
Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 165 grader varmluft.
2. Pisk æggehvider stive med flormelis. Det skal være helt hvidt.
3. Hak nødder. Vend dem forsigtigt rundt i æggehvidemassen. Smør en springform med lidt smør eller margarine.
4. Hæld dejen i formen. Bag på nederste rille i ovnen i 30-40 min.
5. Sæt din nøddebund til afkøling.
6. Pisk æggeblommer, vaniljesukker og flormelis, indtil det bliver hvidt. I en anden skål piskes fløde. 
8. Vend æggeblommemassen sammen med fløden.
9. Hak 70 g. af hver slags chokolade og tilsæt det. 
9. Fordel isen ovenpå nøddebunden i springformen. Sæt islagkagen i fryseren i mindst 3-4 timer.
10. Til pynt smeltes de resterende 30 g. af hver slag chokolade på toppen. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort