Chokoladekage med chokoladecreme og bær

Antal personer: 4 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Pisk æg og sukker stift. Sigt mel, kakaopulver og bagepulver i - og vend forsigtigt. Tilsæt mælk. 
2. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel dejen i to små cirkler. Bag dem i en forvarmet ovn på 225 grader alm. ovn i cirka 7-8 minutter.
3. Pisk nu fløde en lille smule. Tilsæt så kakaopulver og flormelis og pisk hurtigt til det er blandet. Pas på ikke at piske det for meget.
4. Put chokocremen i en pose eller en sprøjepose.
5. Når bundene er færdige afkøles de. Første bund dækkes til på toppen af små dutter af chokocremen. Derefter lægges anden bund ovenpå og igen sprøjtes der dutter på toppen. Kagen kan pyntes med lige det man har. Vi brugte friske hindbær, tørret hindbær, små marengs, hakket chokolade og mynte.

 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort