Crispy Butterfly Chicken med spicy tomatsauce og fritter

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skyld kartofler og gulerødder (skræl dem hvis de ikke er pæne). Skær dem i lange fritter. Bland dem i en skål med lidt olie og salt.
2. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Når ovnen er opvarmet klargøres en bageplade med bagepapir, hvor fritterne spredes ud på.
3. Bag dem i ovnen i cirka 25-30 minutter. 
4. Nu skal tomatsaucen laves. Hak tomater, hvidløg og chili groft. Hæld det i en gryde med lidt olie og salt. Bring det i kog. 
5. Når det har simret i cirka 10 minutter bruges en stavblender til at blende saucen.
6. Skær kylling halvt over på den vandrette led (så det ligner en sommerfugl). 
9. Gør to skåle klar, hvor der i den ene skål piskes et æg og i den anden skål blandes rasp og salt. 
10. Vend nu kyllingestykkerne i æg og derefter rasp. 
11. Når fritterne har fået 25-30 minutter, så lægges kyllingerne ind på bagepladen. Tænd nu for grill på ovnen og lad den fortsæt være 200 grader. 
12. Bag kyllingen i 15-20 minutter. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort