Gateau Marcel

Antal personer: 6-8 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Chokolade og smør smeltes i en skål over vandbad.
2. I en anden skål blandes 2/3 af sukkeret med æggeblommerne, som piskes stift.
3. Tag nu en anden skål og pisk hviderne med det sidste sukker.
4. Vend forsigtet chokoladeblandingen med æggeblomme-massen.
5. Tag nu de piskede æggehvider og vend dem forsigtigt sammen i massen også.
6. Smør en springform med smør og drys med sukker (så er kagen lettere at tage ud).
7. Hæld nu lidt over halvdelen af moussen op i formen, og bag den ved 175 grader i 30 minutter.
8. Resten af moussen stilles på køl og dækkes godt til.
9. Når kagen er bagt køles den ned, hvorefter den stive mousse fra køleskabet smøres på.
10. Hele kagen stilles på køl, så den kan sætte sig.
11. Inden servering drysses kagen med rå kakaopulver, og spises evt. med friske bær og vaniljeis.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort