Grov tærte med kylling, bacon og porrer

Antal: 1 stk. (springform Ø24-26 cm)

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Ovnen tændes på 200 grader varmluft. Først laves tærtedejen, hvor mel og salt blandes i en skål. Herefter tilsættes koldt smør i klatter og vand. Det æltes til en dejklump og sættes på frys.
2. Kylling skæres i strimler og steges på en pande sammen med bacontern.
4. Herefter skæres porrer i tynde skriver og peberfrugt i strimler. Dette tilsættes på panden når kyllingen og baconen er stegt. Tilsæt salt og peber.
5. Dejen tages ud af fryseren (den skal ikke være frossen, men bare kold), og rulles ud i en cirkel. Dejen lægges i en smurt tærteform og bages ved 200 grader i 12 minutter.
6. Når bunden er bagt fyldes tærten med grøntsagerne. Herefter røres madlavningsfløde, lidt salt og cremefraiche sammen i en skål og hældes over grøntsagerne.
7. Tærten bages yderligere i ovnen i cirka 25 minutter ved 200 grader.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort