Hasselnøddesmør - opskrift på nem og hjemmelavet nøddesmør

Antal: 2,5 dl. færdiglavet hasselnøddesmør

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. 
2. Placer dine nødder på en bageplade beklædt med bagepapir. 
3. Rist nødderne i 10 min. Tjek halvvejs og rør evt. lidt rundt i dem. 
4. Lad nødderne afkøle. Du kan selv vælge om du vil fjerne skindet fra hasselnødderne eller om du vil lade det blive på. 
5. Placer nødderne i en foodprocessor og blend indtil du får en ensartet creme. Det tager tålmodighed og det kan godt være, at de skal blende i 10-15 min, men bare rolig. Det er ventetiden værd! Skrab evt. kanterne ned en gang imellem. 
6. Blend indtil du har den ønskede konsistens. Vi kan godt lide, at den er lidt tynd, så den nemt hænger fast, når man dypper æblebåde der i. 
7. Når du har den ønskede konsistens, så blender du lidt salt i og evt. lidt sødning, hvis du ønsker dette. 
8. Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet. 

Hasselnøddesmør - opskrift på nem og hjemmelavet nøddesmør

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort