Hjemmelavede parmesan/persille pommes frites

Antal personer: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kartoflerne gøres rene eller skrælles, hvis man ikke vil have skræl på. Herefter skæres de i tynde stave (cirka 1 cm).
2. Herefter placeres de i en skål med vand (for at trække noget af stivelsen ud). Det optimale er, at have dem i vand i minimum 8 timer, men har du kun en time, så går det også nok.
3. Olien opvarmes, hvorefter fritterne steges over to omgange. Første gang skal de blot blancheres, så de bliver bløde, hvorefter de afdryppes på fedtsugende papir.
4. Herefter steges de 2. gang. Her skal de steges til de er gyldenbrune.
5. Krydderiblandingen laves ved at rive parmesanost, hakke persille fint og herefter blande de resterende ingredienser i.
6. Når dine pommes frites er færdige, så vendes de rundt i krydderiblandingen.
7. Serveres med det samme.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort