Indisk daal - smagfuld og cremet

Antal personer: 4-6

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. I en stor gryde varmes lidt olie op. Herefter tilsættes løg, hvidløg og ingefær.
2. Tilsæt nu karry, chiliflager, spidskommen, og gulerødder og rør det hele godt sammen.
3. Tilsæt dine linser, som er skyllet i vand og drænet.
4. Rør dem godt sammen med de andre ingredienser.
5. Tilsæt nu vand og lad det hele simre, indtil alt vandet er absorberet af linserne.
6. Tilsæt hakkede tomater og kokosmælk.
7. Tilsæt citronsaft og smag til med salt og peber. Lad det hele simre ved lav varme i cirka 30-40 min.
8. Hvis du synes din daal er for tyk, tilsæt da lidt ekstra vand.
9. Server din daal med yogurt natural, ristede saltede nødder og evt. lidt frisk koriander eller persille.

7 kommentarer

  • Hej Mutte

    Det kan den godt :)

    Kh
    Amanda / Mummum

    Mummum
  • Hej!

    Kan retten fryses ned?

    Kh Mutte

    Mutte
  • Hej Cille
    Det kan du godt :)

    Kh
    Amanda / Mummum

    Mummum
  • Hej piger,

    Kan man lave retten to dage før?

    Cille
  • Hej Julie

    Det afhænger af styrken på dit komfur. Normalvis tager det ca. 10-15 min, før alt vandet er absorberet, når vi laver retten :)

    Mummum

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort