Kanelsneglekage

Antal: 1 stk. (springform Ø32 cm)

Print opskriften

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør og lun mælken heri. Den skal være fingervarm. Herefter opløses gæren heri.
  2. Sukker, salt og sammenpisket æg tilsættes.
  3. Mel tilsættes lidt af gangen. Nødvendigvis ikke det hele, dejen må ikke blive for tør, men den må gerne være lidt klæbrig. Sæt dejen til hævning i 30 min.
  4. Bland farin og kanel med hænderne, så der ikke er nogle klumper.
  5. Dejen rulles ud på et meldrysset bord. Den skal have form som et rektangel.
  6. Herefter smøres dejen med smør og brun farin/kanel blandingen drysses udover.
  7. Dejen rulles sammen på den lange led og “skæres” ud med sytråd. På den måde holder kanelsneglene formen. Hvis ikke du har sytråd, så kan en skarp kniv også sagtens gøre det.
  8. Sneglene placeres i en springform beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 30 min. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  9. Pensl sneglekagen med sammenpisket æg.
  10. Bages ved 200 grader varmluft i cirka 15-17 min.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort