Kanelstang med vaniljecreme

Antal: 1 stk.

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Smelt smør og lun mælken heri. Den skal være fingervarm. Herefter opløses gæren heri.
2. Sukker, salt og sammenpisket æg tilsættes.
3. Mel tilsættes lidt af gangen. Nødvendigvis ikke det hele, dejen må ikke blive for tør, men den må gerne være lidt klæbrig.
4. Bland farin, smør og kanel til en remonce.
5. Dejen rulles ud på et bagepapir. Den skal have form som et rektangel, længden skal dog ikke være længere end en bradepandes længde.
6. Herefter smøres der med remonce og vaniljecreme på midten og hele vejen ned. Herefter skæres strimer langs siderne, cirka 8 stk.
7. Først bukkes toppen ind over fyldet, hvorefter man skiftevis lægger siderne ind over hinanden.
8. Lad kanelstangen hæve i cirka 1 time.
9. Stangen pensles med sammenpisket æg, drysses med perlesukker og bages ved 180 grader varmluft i 20-25 min.
10. Alle ingredienserne til glasur røres sammen og smages til. Smøres på kanelstangen, når den er kølet ned. Herefter drysses evt. med mandelflager.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort