Koldhævede pizzaboller

Antal: 10-12 stk.

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at røre din gær ud i vandet i en skål.
2. Tilsæt herefter salt og honning.
3. Tilsæt til sidst dine melsorter. Rør det hele godt sammen med en ske.
4. Tilsæt nu tomatpure, valgfrit fyld, mozzerella skåret i små stykker eller revet ost, tørret basilikum eller oregano.
5. Rør det hele godt sammen.
6. Put husholdningsfilm eller låg på skålen og sæt dejen i køleskabet natten over. Minimum 6-7 timer.
7. Dagen efter. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
8. Gør en bageplade med bagepapir klar. Tag din dej og to skeer. Lav "klatter" af pizzadejen på bagepladen.
9. Bag dine pizzaboller i ovnen i cirka 20-25 min.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort