Koteletter i svampesauce

Antal personer: 3-4 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Placer bacon på en bageplade beklædt med bagepapir. 
2. Bag bacon i ovnen i ca. 10-15 min. indtil det er færdigstegt. Tag det ud af ovnen og lad det køle af. 
3. Skræl løg og hvidløg og hak fint. 
4. Rens champignoner og skær i grove stykker. 
5. Krydr koteletterne med salt og peber. 
6. En pande varmes op med enten margarine eller olie. 
7. Steg koteletterne godt af, så de får god farve på begge sider. Tag dem herefter af panden og læg dem på en tallerken. 
8. Til den varme pande tilsættes lidt mere fedtstof og så tilsættes løg, hvidløg og champignoner. 
9. Lad det sautere, indtil champignonerne begynder at få farve. 
10. Tilsæt herefter 1,5 dl. vand og én bouillionterning. Rør rundt, så bouillionterningen opløses. 
11. Tilsæt madlavningsfløde og evt. et par dråber sovsekulør. Rør det hele godt rundt. Smag til med salt og peber. 
12. Placer nu koteletterne tilbage i panden. Lad det hele simre ved lav varme i ca. 5-8 min. 
13. Til sidst fordeles bacon på toppen. 
14. Server med ris eller bagte små kartofler. 

Koteletter i svampesauce

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort