Lagkage med hindbær- og chokolademousse

Antal: 1 stk. (4 personer) (springform Ø16 cm) 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Pisk æg og sukker stift.
2. Bland kartoffelmel, hvedemel, bagepulver og rå kakaopulver i en skål og sigt i æggemassen, vend forsigtigt rundt.
3. Smør en springform (vi brugte Ø16 cm).
4. Hæld dejen i formen og bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 22-25 minutter.
5. Lad kagen afkøle.
6. Pisk nu 2,5 dl. fløde i en skål og 1,5 dl. fløde i en anden skål.
7. I den med 2,5 dl. fløde tilsættes most hindbær, citronsaft, sukker og vaniljesukker.
8. I skålen med 1,5 dl. fløde tilsættes rå kakaopulver, Nesquik kakaopulver og vaniljesukker.
9. Når kage er kold skæres den over to gange, så der i alt bliver 3 bunde.
10. Den første bund lægges på en tallerken, hvorefter der smøres med hindbærmousse. Herefter endnu en bund og der smørres med alt chokolademoussen. Til sidst endnu en bund og der smørres med resten af hindbærmoussen. På toppen kan kagen pyntes med bær eller hakket chokolade.

2 kommentarer

  • Hej Anni

    Vi bruger ofte en mindre form, da vi begge kun bor med vores kæreste, så for at undgå at skulle lave kæmpe kager, så bruger vi næsten altid en mindre form for at undgå, at der går for meget til spilde :)

    Knus
    Amanda / Mummum

    Mummum
  • Øv, havde ikke lige set, at i bruger en 16 cm ø springform, hvorfor bruger i ikke den helt alm. Størrelse?

    Anni Bjerregaard

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort