Mummums todelte kage med chokoladetrøffel

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kagen: Sukker, vaniljesukker, æg og bagepulver piskes sammen med en elpisker.
2. Herefter tilsættes mælk, kakao, mel og smeltet smør skiftevis lidt af gangen.
3. Dejen hældes over i en form smurt med smør.
4. Kagen bages ved 185 grader varmluft i cirka 15 min.
5. Kagen tages ud og nedkøles, hvis den er hævet for meget, så presses den lige lidt flad.
6. En lille gryde varmes op, og fløden bringes i kog.
7. Når fløden koger tilsættes små stykker chokolade, og der røres til det er smeltet.
8. Gryden tages af blusset, og der røres til massen bliver lidt tykkere.
9. Når det er nedkølet lidt hældes det over chokoladekagen, og den sættes på køl (tildækket) i minimum 4 timer. Kagen kan sagtens stå til dagen efter.
10. Inden servering sigtes med kakaopulver på toppen, og skæres i passende stykker.

 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort