Nemme fladbrød

Antal: 15 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at røre gær ud i det lunkne vand.
2. Tilsæt herefter salt.
3. Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem. Hvis du gør det på en røremaskine, så skal den ælte, indtil den slipper kanterne.
4. Sæt dejen til hævning overdækket med et viskestykke et lunt sted i 45 min.
5. Slå dejen sammen og del den i cirka 14-15 stykker.
6. Rul dine stykker med dej ud til cirkler. De skal være meget tynde. Brug gerne mel, så de ikke klistrer fast på bordet.
7. Varm en pande op til middelhøj varme.
8. "Bag" dine brød på panden. Start med én. Bag den på den ene side i cirka 30-40 sek, hvorefter du vender den om på den anden side. Det skulle gerne give store luftbobler i brødet.
9. Læg dem på en bagerist.
10. Fortsæt sådan, indtil du har bagt alle brødene.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort