One pot pasta med kylling og pesto

Antal personer: 2

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skær kylling og hvidløg i tern og peberfrugt i strimler.
2. Fyld en gryde med vand og boullionterning og kom herefter kylling (den skal være rå), pasta, peberfrugt og hvidløg i. Bring det i kog - HUSK at der skal være låg på gryden.
3. Rør jævnligt i gryden for at undgå at det brænder fast. Lad det stå og simre med låg ved middel varme i 10 minutter.
4. Når pastaen er kogt fjernes låget. Hvis der er meget vand tilbage lader du blot vandet fordampe uden låg på.
5. Sluk for blusset og hæld fløde og pesto i. Rør godt rundt.
6. Server evt. med knust feta på toppen og frisk persille.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort