Pastaret med kylling, ruccola og champignon

Antal personer: 2

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at skære dine kyllingefileter til. Fjern sener osv. Mariner dem i lidt olie, salt, peber og evt. lidt paprika eller hvidløgsgranulat.
2. Skær rødløg og grøn peber i små tern. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Sæt vand over til pasta og kog pasta efter pakkens anvisning.
3. Skær champignon i skiver.
4. En pande varmes op med lidt olie på. Herefter steges kyllingefileterne til de er færdigstegte. Pak dem herefter ind i sølvpapir, så de holder varmen, imens resten gøres færdigt.
5. På samme pande puttes lidt nyt olie på. Herefter tilsættes rødløg, grøn peber og hvidløg. Lad det hele sautere et par min. Tilsæt herefter champignon og lad også disse sautere et par min.
6. Tilsæt vand og hønseboullionterning. Lad det hele simre 2 min. Tilsæt madlavningsfløde.
7. Smag til med salt og peber.
8. Hæld vandet fra din pasta og tilsæt pasta til panden. Rør det hele godt rundt. Riv evt. lidt frisk parmesan ned i retten.
9. Skyl ruccola. Skær kylling i skiver.
10. Anret din pastaret. Start med pasta i bunden af tallerkenen. Top herefter med ruccola og til sidst kylling. Slut evt. af med at rive lidt frisk parmesanost henover. Server med det samme!

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort