Pastasalat med hjemmelavet pesto

Antal personer: 3-4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kog vandet til din pasta og salt vandet godt. Når vandet koger, så tilsætter du din pasta.
2. Når pastaen er 1 min fra et være al dente (færdige), så tilsætter du de frosne bønner og lader dem ligge i vandet sammen med pastaen i 1 min (ikke lad dem ligge for længe, da det giver slatne bønner - og vi vil have dem sprøde ;-))
3. Nu dræner du din pasta og dine bønner og når vandet er hældt fra, så hælder du det tilbage i gryden.
4. Så tilsætter du persillepesto og soltørrede tomater + lidt af olien fra tomaterne, så undgår du, at pastasalaten bliver tør.
5. Rør det hele godt sammen og smag den til. På toppen drysses med cherrytomater og fetaost.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort