Pizza focaccia

Antal: 15-16 stk.

 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Gæren opløses i den fingervarme vand. Herefter tilsættes salt, honning og olivenolie.
2. Mel vejes op og røres herefter i den våde blanding. Det er en fordel at have en røremaskine, så går det rigtig hurtigt, men hvis dette ikke er tilfældet, så skal dejen bare æltes godt.
3. Dejen dækkes med et viskestykke og sættes til hævning i 1,5 time.
4. Slå dejen ud på et bord drysset med durummel (erfaringer siger, at det er meget nemmere at rulle dem ud på durummel i stedet for alm. hvedemel).
5. Del først din dej i 2 og den herefter de to i det antal du ønsker.
6. Form først dine klumper dej til små boller og rul dem herefter ud til små cirkler. De skal være cirka 1 cm. høje.
7. Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel tomatsauce, frisk mozzarella, ønsket fyld og drys til sidst med lidt tørret oregano.
8. Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
9. Bag dine små pizzaer-foccaciaboller i omkring 10-12 min, alt afhængig af din ovn. Hold øje med dem.
10. Lad dem afkøle på en bagerist.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort