Raw müslibarer

Antal: 12 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tag stenene ud af dadlerne og blend dem til en ensartet masse. Tilsæt lidt vand, hvis de er for hårde.
2. Tilsæt alle ingredienserne i dadelmassenn. Hvis kokosolien er hård, kan den varmes lidt op i mikroovn eller over vandbad.
3. Form massen som et kvadrat på et bagepapir og læg på køl i 1 time.
4. Skær barerne ud i passende størrelser. Jeg lavede 12 stk.

{{ count }} kommentarer

  • Hej Anita

    Hvilke dadler brugte du? Der er stor forskel på hvilke dadler man bruger og de skal helst være rigtig bløde og saftige, for at få det bedste resultat. Hvis dine dadler er hårde en anden gang, så prøv at læg dem i lunkent vand i 15 min, inden de skal bruges.
    Ellers anbefaler vi at bruge “juicy dadler” – det er dem, som man kan finde i papæsker i butikkerne :)

    Mvh
    Mummum

    Mummum
  • Er det virkelig 100 g havregryn der skal i? Lavede dem igår og de blev knastører? Måtte tilsætte noget kokosolie.. men de blev ikke så gode desværre :/

    Anita

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort