Saftige hakkebøffer i svampesauce

Antal personer: 4 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint.
2. Rens champignon og skær i kvarte. 
3. Form 4 hakkebøffer: Krydr godt med salt og peber. Læg dem til side. 
4. Steg bacon, enten på en pande eller i ovnen. Hvis du steger i ovnen, så placer bacon på en bageplade beklædt med bagepapir. Placer med et par cm. mellemrum. Bages i ca. 10-15 min ved 200 grader varmluft (kan med fordel laves samtidig med kartofler). 
5. På en pande varmes ca. 2 spsk. fedtstof (olie eller smør) op. Herefter svitses løg og hvidløg først af. Herefter tilsættes champignoner. Lad det hele sautere, så det får farve. 
6. Tag det hele af panden og placer det i en skål eller dyb tallerken og sæt til side. 
7. Hæld 2 spsk. fedtstof på panden igen. Steg dine hakkebøffer af, så de får ca. 4 min. på hver side og får god farve. Herefter tages de af panden. 
8. På den varme pande tilsættes først 1 dl. hvidvin. 
9. Herefter tilsættes madlavningsfløde og 1 bouillionterning. 
10. Lad det hele simre. Tilsæt evt. et par dråber sovsekulør. 
11. Placer dine bøffer, stegte champignoner, løg og hvidløg tilbage i saucen. Smag til med salt og peber. 
12. Lad det hele simre i 7-10 min. 
13. Server med et stykke bacon på hver bøf og sammen med kartofler. 

 Saftige hakkebøffer i svampesauce

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort