Små donuts med kanelsukker

Antal: 10 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Smelt smør i en gryde. Tilsæt mælk (blandingen skal være lillefinger varmt). Smuldr gær i og tilsæt æg, sukker og salt.
2. Tilsæt mel, og ælt dejen til den er blank og smidig og lad den hæve i 1 time et lunt sted.
3. Slå dejen ud og rul den ud til en centimeters tykkelse og skær små firkanet på cirka 3x3 cm.
4. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 20 min.
5. Varm olien i en gryde og fritér et par af gangen. Vigtigt ikke at putte for mange i ad gangen, da olien bliver koldere så.
6. Lad de færdige kager dryppe af på fedtsugende papir, og vend dem i kanelsukker inden de tørrer.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort