Spaghetti med serranoskinke, hvidløg og basilikum

Antal: 2 personer

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kog vand til spaghetti. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Placer serranoskinke på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl skiverne med lidt olie. Bag serranoskinken sprød i ovnen i ca. 10 min. Lad det køle af.
2. Pres hvidløg. Sæt spaghetti over. Æggeblommer blandes i en skål med revet parmesanost, salt og peber.
3. På en pande varmes 3 spsk. olie op. Tilsæt presset hvidløg. Lad det sautere, indtil hvidløg er gyldenbrunt. Tilsæt færdigkogt spaghetti + 4 spsk. pastavand. Rør det hele godt rundt. Tilsæt et par finthakkede basilikumsblade og smuldr 2 skiver af det sprødstegte serrano ned på panden. Rør det hele godt sammen.
4. Tag panden af varmen. Tilsæt nu din æggeblanding. Rør det hele godt rundt, indtil du får en ensartet masse. Tilsæt mere pastavand, hvis du synes det bliver for tykt.
5. Smag det hele til med salt og peber og server med små stykker af sprød serranoskinke på toppen, frisk parmesanost samt friske basilikumsblade.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort