Spinatpandekager med laks og avocadocreme

Antal stk: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Alle ingredienser til pandekagerne blendes sammen. Dette gøres nemmest med en stavblender, foodprocessor eller i en blender.
2. En pande varmes op til medium varme. Der hældes lidt olivenolie på, hvorefter pandekagedejen hældes på.
3. Pandekagerne vendes, når der begynder at blive dannet små bobler i dejen.
4. De resterende pandekager laves.
5. Avocadocreme laves. Alle ingredienserne blendes sammen eller moses godt sammen (den bliver mest smooth og cremet, hvis den blendes).
6. Hak din salat og fjern skindet fra din laks.
7. Server det hele, så man evt. selv kan fordele hvor meget og hvor lidt man vil have af hver enkel komponent.
8. Tip: Top din pandekage med lidt chilisauce, hvis du kan lide det lidt spicy, så bliver den endnu bedre. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort