Sunde bananvafler

Antal stk: 10-12

Vigtige ting i forhold til de perfekte vafler: 

1. Hviletid! Det er vigtigt, at man lader dejen hvile 15-20 min, efter man har lavet den. Det giver den tid til at samle sig og den bliver lige en tand tykkere. Man skal derfor ikke altid føle sig fristet til blot at tilføje mere fylde. Havregrynene udvider sig, så hvis man tilføjer for meget havregryn, så bliver de altså kompakte.
2. Del æggene. Vi har haft stor succes med at dele æggene i blommer og hvider. Blommerne bliver blandet sammen med dejen og de resterende ingredienser, hvorimod hviderne bliver pisket stive og vendt i til sidst.

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Bananer, æggeBLOMMER og mælk placeres i en skål og blendes sammen med en stavblender.
2. Havregryn blendes til mel (vi gjorde det i en minihakker). Hvis man ikke kan blende det til mel, så kan man også tilsætte det til blandingen og blot blende videre med stavblenderen.
3. Havregryn, kokossukker, vaniljeproteinpulver, mandelmel, smeltet kokosolie og bagepulver og rør det hele godt sammen.
4. ÆggeHVIDER piskes stive. De skal være så stive, at man kan vende skålen på hovedet uden, at hviderne falder ud.
5. Hviderne foldes til sidst i dejen.
6. Bages i et vaffeljern, som er smurt med lidt kokosolie.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort