Sundere banankage

Antal: 6-8 personer

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Blend bananer med æg. Gøres nemt med en stavblender. 
2. Tilsæt bagepulver, kanel, mælk og honning. 
3. Tilsæt mandelmel og fuldkornshvedemel. Rør det hele godt sammen. 
4. Smør en form med lidt kokosolie. Hæld dejen ned i formen. 
5. Bag kagen på midterste rille i ovnen i ca. 30 min. 
6. Tag kagen ud og lad den afkøle. 
7. I en gryde tilsættes mælk og hakket chokolade. Varm op ved meget lav varme og rør hele tiden, så det ikke brænder fast. 
8. Når det hele er en ensartet masse, så er det færdigt. Smør glasuren udover din banankage. 
9. Server med det samme. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort